donderdag 29 januari 2015

Trends van 2015!

Voor het fashion artikel van deze week ga ik met jullie de trends van het komende jaar bespreken. Ik zeg niet dat ik hier een specialist in ben maar ik heb wat research gedaan. Vandaag ga ik dus DE trends van 2015 met jullie delen! 
 Als eerst is de oversized trend nog niet voorbij. Het wordt zelfs allemaal nog groter. Shirts en jurkjes vallen wat rechter. Ook komt er weer wat meer kleur in de mode wereld. Niet alleen maar pastel, zwart en wit. De felle kleuren mogen weer uit de kast. Ook gaan we veel printjes zien. Iemand die echt gek is op printjes is Rhoda. Ze heeft ook een youtubekanaal. Ze maakt hele leuke vlogs of haar vlog kanaal maar ook hele andere leuke fashion gerelateerde video's op haar hoofdkanaal. Neem dus zeker een kijkje! ------->  https://www.youtube.com/channel/UCd92EXzu27kMvZvCFoPqTYA 

Ook is het weer 'toegestaan' om spijker of spijker te dragen. De jeans stof komt ook weer helemaal terug! Pailetten zien we ook weer veel terug. Dit kan het hele jaar door! En ze hoeven niet over het hele kledingstuk heen. Ook blijven de goudkleurige sierraden in. Ik ben hier persoonlijk niet zo fan van. Maar smaken verschilen!


Dit waren 5 trends voor het komende jaar. Als jullie het leuk vinden doe ik dit vaker en behandel ik nog meer trends !

X

Geen opmerkingen:

Een reactie posten