zaterdag 10 januari 2015

SPAM JE BLOG!!!


Tegenwoordig zijn er heel veel blog's. Ik volg zelf ook veel blog's. Maar dit zijn vooral wat grotere blog's. Ik vind het ook leuk om nieuwe bloggers te leren kennen. Dus heb jij een blog. Laat dan een reactie achter met een linkje en schrijf er ook even bij waar jij over blogt. Dan zal ik een keer een kijkje nemen en je misschien wel volgen op bloglovin! Je mag natuurlijk ook een linke van je YouTube kanaal achter laten als je alleen video's maakt!

X

4 opmerkingen:

 1. Ik heb samen met mijn beste vriendin een blog over eigenlijk van alles en nog wat , fashion,beauty en lifestyle!
  Www.colourfizz.nl
  Xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Superlief! Natuurlijk doe ik mee! Op mijn blog verschijnen posts over Fashion, Lifestyle, Interior en Inspiratie. Laatst heb ik nog wat 'captured moments' (foto's) geplaatst en ook plaats ik 'tragical stories of my wallet' (shopblogs) En soms zul je er ook blogs de catagorie 'omnomnomnomnom' (food), 'take it easy, make it easy' (DIYs), 'Draw, sketch, art 'n stuff' en 'favorites in a frame' tegenkomen. En als ik ooit een wereldreis maak, kan je mijn verhaal er natuurlijk ook vinden! Van alles wat, waar ik lekker over schrijf. Check it out --> http://askyfullof-stars.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ben nog maar een tijdje begonnen met mijn blog. Ik wil graag gaan bloggen over beauty, fashion, lifestyle en lekkere recepten!
  Www.beautybysuzannex.blogspot.nl
  Liefs,,

  BeantwoordenVerwijderen