dinsdag 4 augustus 2015

I LOVE Sleep tag!

Slapen, ik hou er van. Ik kan uren in mijn bed liggen. Ik zag een paar dagen geleden de I Love Sleep tag bij VeraCamilla. Het eerste wat ik dacht was: "Deze tag moet ik ook invullen!" Dus vandaag voor jullie de I love sleep tag. Als je dit in de ochtend leest? Kruip weer lekker terug in je bedje, dan gaan we snel beginnen! 

Hoe laat ga je meestal naar bed?
Ik ga doordeweeks rond 9 uur half tien. En in het weekend rond tien uur! Dit is best vroeg maar ik kan niet zo goed tegen het laat naar bed gaan. Één avond gaat nog wel, maar na twee dagen laat ben ik niet te genieten! 

Wat is jouw vaste ritueel voor het slapen gaan? 
Mijn gezicht reinigen, tandenpoetsen en omkleden. Daarna kijk ik meestal nog een paar YouTube video's. En dan gaat het licht uit! 

Wat doe je als je niet kan slapen?
Dan doe ik wat 'oefeningen' om rustig te worden of ik kijk een ASMR video. Ik heb dit sinds kort ontdekt en vind het echt heel erg fijn. Ik commentte laatst ook onder een video van Mascha en een heleboel meiden waren het met me eens! 
Wat is je favoriete slaaphouding? 
De foetus houding. 

Waarvoor mag je jou altijd wakker maken? 
Dit vind ik een lastige. Ik denk voor chocola of een lekker carpaccio pizza! 

Hoe laat gaat de wekker 's ochtends?
Doordeweeks om half zeven, als ik naar school moet. In de weekenden zet ik niet zo vaak een wekker. Dan probeer ik een beetje uit te slapen. 

Snoozen of direct opstaan?
Sowieso snoozen. Zoals ik net zei gaat de wekker om half zeven. No way dat ik direct uit mijn bed stap! Ik snooz altijd twee of drie keer, en dan is het heel snel zeven uur!

Slaap je uit in het weekend? 
Ja maar niet te extreem, want anders krijg ik hoofdpijn en blijf ik de hele dag duf in mijn hoofd!

Welke rare dingen doe je in je slaap?
Ik smak! Ik had zelf geen idee dat ik dat deed maar mijn moeder zegt dat ik echt kei hard smak. 

Hoeveel kussens liggen er op je bed?
Als ik slaap 1. Ik sliep altijd met een tweede maar tegenwoordig doe ik dat niet meer. Als ik mijn bed opmaak in de ochtend (doe ik niet elke dag..) dan liggen er in totaal drie. Wat heb je aan in bed?
Ik heb in de zomer een kort broekje met een hemdje. In de winter een legging en een t-shirtje. 

Slaap je met sokken aan? 
Ja ik slaap met sokken aan. Nouja ik heb ze altijd aan als ik ga slapen. Maar in de nacht doe ik ze weer uit in mijn slaap. En na een week heb ik 30 paar sokken verzameld in bed.

Hoe groot is jouw bed? 
Ik had echt geen idee maar ik heb het even opgezocht. 200 x 80. Maar als ik mijn bed uitstrek is hij een keer zo breed en ik het gewoon een tweepersoonsbed. 

Als ik 's ochtends wakker word is het eerst wat ik doe...
Op mijn telefoon kijken. Lekker de vlog van Mascha kijken, social media checken en wat blogjes lezen. 

Droom je elke nacht?
Natuurlijk droom ik elke nacht alleen onthoud ik ze nooit. 

Welke droom of nachtmerrie kun je je nog goed herinneren?
Ik heb wel eens gedroomd dat ik van een brug afviel. Dan heb je echt het gevoel dat je zweeft boven je bed. En dan val je op de grond. En dan lijkt het alsof je ook echt valt. 

Ik vind het heerlijk om te chillen om mijn bed! 

Wat is jouw grootste droom?
Emigreren naar Engeland. Ik voel me er thuis. Ook is de bevolking heel aardig en is het land zelf ook heel mooi. Ik weet dat het waarschijnlijk toch niet gaat gebeuren maar je moet altijd iets te dromen hebben! 

Dit waren mijn antwoorden op de I love sleep tag! Wat is jullie grootste droom? 

Liefs Emma 

2 opmerkingen: