maandag 9 maart 2015

Dairy van Februari!

Daar is hij dan eindelijk. Mijn dairy van de afgelopen maand! Ik heb in februari super leuke dingen gedaan. Kijk je mee?Als eerste vierde Sanne haar verjaardag. Ze was in november jarig, en daarom gingen we blowen (bowlen). Het was echt super gezellig! 
Op zaterdag logeerde ik bij Eva. Mijn ouders gingen uiteten met vrienden en ik had geen zin om alleen thuis te blijven. Dus ik bleef wij Eva. We keken Mamma Mia. De ochtend daarna LIEPEN WE EEN RONDJE HARD!!! Dit is echt niets voor ons. Hihi. 

Vrijdag 13 februari was bij mij op school het Gala. Dit is een valentijnsgala voor alle 1e en 2e klassers. Ik zit in de organisatie dus ik was er ook bij. Het was echt een super leuke avond. 

Bijna vakantie....Op 22 februari waren mijn opa en oma 52 jaar getrouwd. We gingen brunchen bij van der Valk. 

De dag daarop ging ik winkelen met Eva in Groningen. Het was echt super gezellig. Op dinsdag kwamen Sanne, Maaike en Kim langs. We maakten cupcakes en een rocky road. En we keken Mamma Mia (again). 

Op woensdag nam ik mijn morning routine op. Deze zal binnenkort online komen. 

Die middag kwam mijn vader vroeger thuis van zijn werk. En we speelden weer eens monopoly. Ik won deze keer. Op donderdag keek ik 2 afleveringen van Wie is de mol? terug. Ik wist zeker dat Margriet de mol was !!! 

Zaterdag gingen we naar Zwolle. Ik kocht een heleboel leuke dingen. De shoplog komt binnenkort! 
En toen was de maand al weer om. Ik hoop dat jullie het leuk vonden. En laat ook even achter wat jij voor leuks hebt gedaan afgelopen maand. 

2 opmerkingen:

 1. Heey,

  Ik heb je genomineerd voor de liebsteraward. Hopelijk wil je deze award doen.

  https://jessicasthing.wordpress.com/2015/03/12/liebsteraward-hilly%F0%9F%91/

  Liefs Jessica

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke foto's, en wat zijn bowlingschoenen toch altijd super sexy he ;)

  BeantwoordenVerwijderen