maandag 25 mei 2015

Mijn favoriete producten!


Hey allemaal. Vandaag ga ik jullie een lijstje geven van mijn favoriete producten. Ik heb dit artikel al een hele tijd geleden geschreven voor een gastblog. Maar daar was miscommunicatie.  Let's get started!


Garnier Micellair Reinigingswater

Dit product is geschikt om je make-up eraf te halen. Je kan het gebruiken voor je oogmake-up of voor je gezicht. Er zit geen parabenen, alcohol en parfum in. Dat is natuurlijk heel fijn voor je huid. Ook werkt het heel verzachtend. Ik gebruik het nu sinds september en ik ben nog steeds groot fan! 


Essence lipsticks

Ik ben ook gek op Essence. Het is lekker budget en de meeste producten werken ook super goed. Ik ben vooral gek op de lipsticks. Ik heb er zelf twee in bezit. Nummer 7 Natural Beauty en nummer 14 Adorable Matt. Het zijn twee prachtige lipsticks. De kleur blijft goed en lang zitten. Je moet ze wel naar elke keer nadat je hebt gegeten even bijwerken. Maar kom op. De lipsticks kosten uit mijn hoofd 2,39. De kleuren zijn ook super mooi en goed gepigmenteerd. Bij elke look heb je wel een lipstick die erbij past. Ik zou het liefst nu naar het Kruidvat fietsen en er nog een paar ophalen. Ik ben hier echt super enthousiast over! Ik heb dit artikel al een hele tijd geleden gemaakt. Inmiddels is nummer 3 ook toegevoegd. Nummer 01 Coral Calling. 


Body Shop body butters

de Body Shop heeft super fijne producten voor je lichaam en je gezicht. Ik ben zelf een groot fan van de body butters. Ze ruiken super lekker en voeden je huid ook nog eens super goed. Omdat het een soort boter is, duurt het wat langer voordat het is ingetrokken. Persoonlijk heb ik hier geen probleem mee. Ik vind het super lekker.Wat ik meestal doe. Ik kom uit de douche. Ik smeer mezelf in en dan ga ik een YouTube video kijken en tegen de tijd dat de video is afgelopen is het wel redelijk ingetrokken dat ik me verder kan aankleden. Ik heb zelf een limited edition van de kerst in 2013 en een aardbei.

Sorry voor mijn photoshop kunsten 

Batiste droogshampoo

Ik ben ook gek op droogshampoo. Het is gewoon ideaal voor als je haar een beetje vettig begint te worden. Je kunt het wassen zo nog een dagje langer uitstellen. #uitstelziekte. Zelf gebruik ik het op dag 2 en 3. Op dag 2 is mijn haar nog niet vet maar ik heb soms een paar plekjes die wat vetter zijn. Daar spray ik het dan op. Ook vind ik het fijn om het te gebruiken als een volume spray. Met droogshampoo wordt je haar toch wat stugger er je kunt er ook gemakkelijk war volume mee creĆ«ren. Op dag 3 moet ik er toch echt aan geloven dat mijn haar vet begint te worden. Meestal was ik het die ochtend nog niet dus dan gaat er weer wat droogshampoo in. Mijn haar lijkt dan duidelijk minder vet en het ziet er weer stukken beter uit. Meestal was ik het op dag 3 of op dag 4. En dan begint het hele verhaal weer van voor af aan. Batiste is tot nu toe mijn favoriet. Ik heb ook goede verhalen gehoord over die van Andrelon en van Kruidvat eigen-merk. Inmiddels ben ik die van Kruidvat eigen-merk aan het testen! 


Catrice eyebrow set

Catrice is ook een merk waar ik altijd graag even bij kijk. Ik ben helemaal gek op de eyebrow set. Er zitten 2 kleuren poeders in die je kunt gebruiken om je wenkbrauwen mee in te kleuren. Ik heb blond haar dus ik gebruik altijd de lichtste kleur. Ik teken ze bij met een dun schuin afgesneden kwastje van de HEMA. Ik teken mijn wenkbrauwen nooit helemaal in. Ik doe altijd alleen het eerste deel. Anders kijk ik zo streng. Ook heb ik best dikke wenkbrauwen dus ze nemen dan mijn halve gezicht in. Het staat gewoon echt niet! Ik vind het super fijn. Het werkt beter dan een potloodje. Misschien kun je er nog een wenkbrauw gell overheen doen. Persoonlijk vind ik het overbodig maar als jij het wilt doen. Prima!   


Nou dit was het voor vandaag. Ik hoop dat jullie het leuk vonden. Wat is jullie favoriete product ooit?
X Emma

5 opmerkingen: