dinsdag 26 augustus 2014

Essence Get Big Lashes Mascara

Mascara was vroeger het enige make-up product dat ik gebruikte. Ik begon met een mascara van DA huismerk. Daarna ging ik over op een mascara van Miss Sporty die ik tot verkort nog gebruikte. Nu is het een mascara voor nood geworden in mijn schooltas. Ik kocht een nieuwe. Ik was opzoek naar een betaalbare waterproof mascara en kwam uit bij deze van Essence. De get BIG lashes waterproof mascara. 

Dit is de mascara

Waterproof?

Zoals ik al zei is deze mascara waterproof. Nouja hij overleeft een regenbuitje maar als ik onder de douch vandaan kom en ik heb mijn make-up er niet afgehaald lijk ik nog steeds op een panda. Niet dat ik deze heb gekocht zodat het 4 dagen goed blijft zitten. Maar ik kocht hem met de gedachte dat het weer herfst wordt en ik door de regen naar school moet fietsen. En dat overleeft hij goed. Dus daar ben ik best tevreden over.   

Het borsteltje

Het borsteltje is heel dik en daarom vind ik het fijn om hem te gebruiken. Ook zijn alle 'haartjes' even lang waardoor je een mooi effect krijgt. Er zit wel een puntje aan het borsteltje waardoor je goed bij je ooghoeken kunt. 

Het borsteltje

De mascara zelf

De mascara zelf vind ik ook heel fijn. Je krijgt hele mooie Big Lashes en geen spinnenpoten. Ook vind ik het heel fijn dat hij gewoon goed blijft zitten. De kleur is ook intense zwart. 

Zonder de mascara 

Met de mascara


Ik ben heel tevreden over deze mascara. Ik zou het iedereen aanraden die een budget waterproof mascara wil en die niet houd van hele dikke lagen mascara. 

Essence Get BIG Lashes waterproof mascara, 12 ml,  2,93 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten