maandag 5 januari 2015

De Winter Tag

Ik zat zaterdag op YouTube video´s te kijken. Bij Leonie (http://blushingbeauty.nl/) zag ik de winter tag. Ze heeft zelf een aanpassing gedaan op de originele tag omdat veel vragen over kerst gingen. En dat is natuurlijk al geweest. Ik vond het een hele leuk tag en daarom heb ik hem ook ingevuld voor jullie.Let´s get started!

1. Wat is je favoriete kledingstuk voor in de winter?
Mijn favoriete kledingstuk is mijn bordeaux rode vest van the Sting. Hij is heerlijk warm  en ook heel zacht. Hij staat ook heel erg leuk
2. Wat is je favoriete winter nagellak?
Ik heb niet echt een favoriete nagellak. Ik draag namelijk vrij weinig nagellak. Ik vind een klassiek rode of een donkerblauwe altijd wel leuk staan. Helemaal met een leuke glitter topcoat!3. Wat is je mooiste winter blush?
Ik heb maar twee blushes. En ik heb geen favoriet. Ik gebruik de laatste tijd bijna geen blush meer. Dus ik heb geen favoriet.

4. Wat is jou favoriete lipproduct in de winter?
Mijn favoriete lipproduct is lippenbalsem. Ik heb in de winter altijd heel erg last van droge lippen. Daarom gebruik ik altijd lippenbalsem. Deze van de Yves Rocher is heel fijn en geeft ook nog een mooi kleurtje. 

5. Wat is/zijn je favoriete verzorging(s) product(en) in de winter?
Dat is zeker de Ginger Sparkle body butter van de Body Shop. Mijn huid is vrij droog in de winter en daarom vind ik het fijn om mijzelf van top tot teen hiermee in te smeren. Een heerlijke winterse geur.


6. Wat is je favoriete winterdrankje?
Warme chocolade melk met slagroom en mini marshmellows. Ooh dit is zooooo lekker. Hier kan je me echt voor wakker maken!
7. Wat is je favoriete parfum voor de winter?
Mijn favoriete parfum is Killer Queen van Katy Perry. Het is een heerlijke warme geur. Ook is hij sterker wat ik wel bij de winter vind passen. Heerlijk!


8. Wat is je favoriete geurkaars?
Thuis branden we niet zo heel veel geurkaarsen. Maar voor de winter vind ik warme geuren toch wel heel lekker. Iets met kaneel of vanille zijn mijn favoriet! Ik houd alleen niet zo van een hele aanwezige geurkaars. Daarom zijn die van Ikea perfect.

9. Wat is je favoriete eten in de winter?
Ik vind snert altijd wel echt heel erg lekker. Maar ik heb niet echt voorkeuren per seizoen. Ik houd van veel soorten keukens!

10. Wat geeft jou het ultieme winter gevoel?
SNEEUW! Ik hou er niet van om er doorheen te fietsen enzo. Maar om foto's te maken is sneeuw perfect. Dit was de winter tag. Wil je de video van Leonie zien? ---> https://www.youtube.com/watch?v=fZ0j9mmYXHY 
Ik zie jullie morgen weer 
X
1 opmerking: