dinsdag 6 januari 2015

Review: Hema nagellak


Hema heeft een heel breed assortiment met nagellak. Heel veel kleuren en soorten nagellak. Ik had een mooie donkerblauwe nodig. Ik vond er een bij Hema en ga hem vandaag voor jullie reviewen!De flacon vind ik heel mooi, simpel maar chic. Het heeft de echte typische nagellak vorm. Ik nam deze kleur mee omdat hij mooi vel blauw is. Het is nummer 836 en kost 2,50


Ik ging hem testen. Ik had niet verwacht dat hij in één laagje goed zou dekken, en ik had gelijk. Bij één laagje nagellak werd het een lelijke blauwe groenige kleur. Zeker niet zoals hij er uitziet. Bij een tweede laagje komt hij dichter in de buurt. Die lelijke groene toon verdwijnt ook! Het kwastje is fijn. Niet te dik en ook niet te dun. Perfect gewoon. De subsantsie van de nagellak zelf had van mij nog wel wat dikker gemogen want hij loopt aardig richting te randen van je nagel wanneer je hem aanbrengt. 


Hier baal ik wel een beetje van. Het kwastje valt snel uit de dop zelf....

Ik gebruik nooit een basecoat. En dat kun je bij deze nagellak maar beter wel doen. De kleur trekt aardig in je nagels. Niet overdreven hoor. Maar een basecoat zou handig zijn. Verder moet je ook goed je nagelriemen terug duwen anders worden die ook helemaal blauw. 

Als topcoat vind ik het leuk om er glitters op de doen. Dat deed ik nu ook. Het geeft een heel erg leuk effect. 


Het is voor mij alleen geen long lasting nagellak. Maar ik denk dat het aan mezelf ligt. Ik heb hier altijd problemen mee.

Ik vind het een prima nagellak en al helemaal voor de prijs. Ik zou alleen wel aanraden om een basecoat onder de nagellak te doen!

Wat zijn jullie ervaringen met Hema nagellakjes??

X

1 opmerking:

  1. Leuk geschreven! Ik ben zelf niet echt fan van de nagellakjes van Hema, meestal lakken ze niet fijn en shippen ze al na een dag. Verder wel een leuke combinatie met de topcoat!

    BeantwoordenVerwijderen