donderdag 14 mei 2015

Random shoplog!



Vorige week had ik meivakantie. Ik ben met Eva naar Zwolle geweest om te winkelen. Ik heb geen kleding gekocht maar wel een andere heleboel dingen. Ik heb niet alles in één keer gekocht. Maar laten we beginnen! 




Bij de blokker kocht ik onderzetters van kurk. Hier ga ik binnenkort iets mee doen. Deze was 1,99. Ook kocht ik nog een maison jar (als je het zo schrijft?). Het is echt al super lang geleden dat ik deze kocht maar ik wou hem toch nog even laten zien. Ik weet de prijs hier niet meer van, sorry!


Ook ging ik naar het kruidvat en kocht twee producten van Essence. Een prachtige LE blush uit de Cinderella collectie en een lipstick 01, Coral Calling.  


Ook moest ik natuurlijk naar de HEMA. Ze hebben tegenwoordig zo veel leuke dingen. Als eerst kocht ik een super leuke kaars. In de vorm van een ANANAS(<3). Hij kost 5 euro. Ik vond dit best duur maar ik ga hem toch niet opbranden. Verder kocht ik een nieuw noteblock. De toetsweek komt er weer aan dus ik kan het goed gebruiken. Deze was 1,50. Ik had ook whiteboard stiften nodig. Deze waren 2,95. En als laatste kocht ik een Soft Matt lipbalm. Elke keer waren ze uitverkocht en ik heb er nu eindelijk eentje kunnen bemachtigen. Deze was 3,50. 


Bij de Xenos kocht ik deze super leuke lampjes. Het is een slinger met allemaal flamingo's eraan. Je hebt ze ook met ananassen of watermeloenen. Ze kosten 5,99. Ze geven echt een hele leuke sfeer aan je muur! 




Als laatste gingen we nog naar Starbucks. Ik had een caramel frappe. Hij was echt super lekker! 

Ik hoop dat jullie het leuk vonden. Wat heb jij onlangs gekocht?
X

6 opmerkingen:

  1. Oh, ik dacht even dat die laatste beker van hard-plastic/herbruikbaar was haha. Dan had ik 'm zeker gehaald voor m'n zelfgemaakte ijskoffie hehe. Die lampjes van Xenos zijn zo schattig!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dat zou mooi zijn geweest!! Het effect van de lampjes is inderdaad echt cute X

      Verwijderen
  2. Aah die kaars in de vorm van een ananas!<3 Ik kwam op je blog via huis van belle en wat heb je een leuke blog zeg!:)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Die kaars is zo leuk!<3 Ze hebben zulke leuke gadgets bij de Hema... ik heb echt sponsors nodig hahaha.
    X Emma (bloggende naamgenootjes yaay!)

    BeantwoordenVerwijderen